Programa Castelló en ruta, una molt bona iniciativa. »

Punt i final.

1.05.2014

  13:11:00, por Drosi del Raval, 600 palabras  
Categorías: general

Punt i final.

M'agrada poc. No parle ni de persones, ni d'animals ni de pel•lícules de cinema, parle de blogs, de bitàcores i més concretament del servei on fins hui mateix “he penjat” amb aquest 1.800 escrits, del servei blogeatte del web municipal castellonenc, que des de l'1 de març del 2007 ha estat el lloc on he anat dient la meua sense cap tipus de limitació.

Al llarg d'aquests anys, en algunes ocasions el servei ha tingut dificultats tècniques i/o administratives, que d'una manera més o menys ràpida s'han anat resolent. Cal dir en aquest moment que des de l'àrea d'atenció pública web de l'ajuntament, sempre han estat molt amables i disposats a fer el possible i l'impossible perquè el servei fora eficient. Malauradament des del passat 6 de març i fins el 18 del mateix mes, el servei va tornar a estar interromput per, segons vaig saber després, fer una actualització del sistema de blogs de codi lliure b2evolution, que sembla es qui dona suport al web municipal.

Doncs be, des del moment en que vaig poder accedir a la nova versió i vaig començar a familiaritzar-me amb b2Evolution i fins el dia de hui, els problemes, més greus o més lleugers, no han parat d'aparèixer, per la qual cosa, tot i que no negue hi haja hagut algunes millores respecte a la versió anterior, he acabat per avorrir-me del sistema i, he decidit, després de molt de repensar-ho, plegar, dir adéu a aquest servei.

No és una decisió precipitada, creeu-me, és molt meditada, de fet des del passat 19 de març, he anat compaginant les meues publicacions en dos blogs diferents, l'un aquest, del que em costava desprendre'm, l'altre creat aquell dia, al b-l-o-g-s-p--o-t (escrit així amb un guionet, tot i que en realitat va junt, per enganyar el sistema, si no no hi ha manera de penjar el post) i que, alguns de vosaltres, també ja coneixeu, que en mes i mig de vida ha assolit ja més de mil set-centes visites.

Ara, quan algunes de les dificultats no he pogut resoldre-les, quan també crec algunes circumstàncies no estan gens clares en aquesta versió i quan, malauradament, també he pogut comprovar que els qui ens mantenim fidels al servei blogeatte, disminuïm dia rera dia, i que també els comentaris als posts ha disminuït dràsticament, tot junt ha ajudat a prendre aquesta la meua decisió final i irrevocable: No penjar cap ni un mes escrit en aquest lloc i seguir penjant a l'altre.

Espere ho entengueu i amb aquesta decisió, també, no haver-me equivocat. L'altre servei, el b-l-o-g-s-p-o-t (torne a ficar-li el guionet per no tenir problemes), que ja coneixia per ser administrador d'una altra bitàcora que res te a veure amb drosidelraval, presenta al meu parer innegables millores respecte al blogeatte, i més enllà de si hi ha 14 o 15 milions de blogs, el més important de tot és el canvi que els blogs estan generant en la manera de comunicar-nos, i aquella ferramenta de creació i edició de blogs també gratuïta i sense spam, permet gràcies al seu modern disseny, publicar sense massa esforç afegit.

Així que donant les gràcies a la Corporació Municipal, al Regidor responsable directe del servei i sobretot als membres del Servei d'atenció Web Municipal i Negociat d'Aplicacions, principalment als tècnics Mariano Tur i José M. García, fins ací he arribat, s'acaba la singladura de drosidelraval al servei blogeate, però no us dic adéu, podeu si us ve de gust seguir amb la meua presència, només és un lleuger canvi de domicili... Us espere a l'altre costat on desitjo poder seguir contant amb el vostre alè, suport, ànims i crítiques.

1 comentario

Comentario De: Drosi [Visitante]
Podeu seguir-me a drosidelraval a blogspot. http://drosidelraval.blogspot.com.es Salutacions
9.08.2014 @ 19:14
Mayo 2017
Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Opinions, reflexions i "cavil·leos" d'un amant del poble, la cultura, les festes, les tradicions. Que li agrada seguir el dia a dia, prendre-li el pols a la ciutat, i sobre tot que estima la seua gent i allò que és de tots, com si fora seu. En definitiva aquest vol ser un lloc per comentar coses que em sorprenen i desperten la meua reflexió, que vull compartir amb altres.

Buscar

Categorías

free blog