Claustre CEIP Herrero

Junio 22nd, 2009

Bones vacances!

Esmorzar últim dia

Junio 22nd, 2009
Amb la panxa plena tot es veu diferent així que per a celebrar l'últim dia d'escola, alguns xiquets han fet un esmorzar a les seues respectives aules. Ací teniu als alumnes de:

PRIMER A

PRIMER B

SEGON A

SEGON B

Així mateix, els alumnes del Conjunt instrumental han gaudit d'una paella patrocinada pel director del Conjunt D.Francisco Bayarri.

Entrega de Orlas y despedidas

Junio 18th, 2009
A pesar de que todavía nos quedan unos días por estar juntos, hoy hemos despedido de manera oficial a nuestros alumnos de sexto. Los tutores han dedicado unas sentidas palabras a sus alumnos agradeciéndoles la experiencia de haber trabajado juntos durante 2 años. La entrega de orlas ha estado acompañada del Conjunto Instrumental, que ha dedicado el Himno del Colegio a dos maestras que se jubilan este año: Dña. Mª Dolores Albalat y Dña. Pilar Gutiérrez. Por su parte, el AMPA ha obsequiado a nuestras compañeras con unas placas conmemorativas y unos ramos.

¡Felicidades!

Audicio a l'escola de Sant Joan de Moro

Junio 17th, 2009
Ahir vam passar un magnífic dia en el Col·legi públic de S. Joan de Moró.
El Conjunt Instrumental i el Cor del CEIP Herrero va interpretar el seu repertori per a un públic de totes les edats.
Quan va finalitzar la primera de les audicions, el Claustre de professors ens havia preparat un completíssim esmorzar per a alumnes i acompanyants així que ens vam posar les piles i vam tornar a tocar.
Ah! Quasi se m'oblida... els nostres músics van jugar un improvisat partit de futbol contra els alumnes de Sant Joan. Nosaltres anàvem de blanc i ells de colors...

Actuació a la Plaça

Junio 14th, 2009
Com alguns ja sabeu, dissabte passat 6 de juny, el Conjunt Instrumental i Cor escolar del CEIP Herrero va actuar en la plaça de les Escoles Pies. Ací vos deixem algunes fotos facilitades per l'Associació de Veïns Raval de la Trinitat.