A partir del 9 de maig continuaran les molèsties i perills de l'obra

Abril 15th, 2008
Segons hem llegit al bloc de l'Associació de Veïns del Raval de la Trinitat el 9 de maig està previst que lleven la grua del carrer Fola. A veure si és veritat perquè a més de les molèsties que ha ocasionat als veïns el trasllat de la grua al mig del carrer Fola, durant els 8 mesos que ha estat instal·lada la grua ha estat (de moment, està sent) un perill continu per als nostres fills i filles, mestres i mares i pares del col·legi Herrero. A partir del 9 de maig, si es compleix la promesa (ho dubtem) ja no hi haurà grua però continuaran les moĺèsties i perills de l'obra i, com des del principi, no hi haurà cap compensació, cap pla especial de seguretat, ni cap responsabilitat per part de l'ajuntament. Moltes gràcies per no res.

Castelló encara no té normativa que regule la ubicació de grues a la ciutat

Abril 15th, 2008
L'Ajuntament de Castelló, alguns mesos després d'haver-se compromès amb l'AMPA del Herrero, amb els partits de l'oposició i amb tots els ciutadans, a reglamentar la ubicació de grues dins de la ciutat i evitar situacions de risc com el de la grua del col·legi Herrero, continua sense tindre cap intenció d'elaborar una reglamentació sobre aquest tema. Segons informa el Levante de Castellón (15/4/2008), el portaveu del BNV a l'ajuntament , Enric Nomdedéu, ha criticat el retard de l'ajuntament i reclama agilitzar la norma sobre ubicació de grues.

L'AMPA del Pío XII (Onda) aconsegueix aturar la grua a les hores punta

Abril 15th, 2008
Segons informa el diari Levante de Castellón "la constructora detendrá la grúa en la hora de entrada y salida de alumnos al colegio Pío XII de Onda". Sembla ser que l'AMPA del Pío XII ha aconseguit el compromís de l'empresa constructora d'evitar la descàrrega de camions a les hores punta (entrada i eixida del col·legi). Esperem que tot els vaja bé. Però com sabem de què parlem ara només falta que l'empresa respecte el seu compromís i paralitze la grua quan entren i ixen les xiquetes i xiquets de l'escola.

El mateix que nosaltres

Abril 10th, 2008
L'AMPA del col·legi Pío XII d'Onda demana que l'activitat de la grua es redueixi a les hores d'entrada i eixida de l'escola. El mateix que vam demanar nosaltres amb la grua del col·legi Herrero de Castelló i que no vam aconseguir perquè ningú des de l'ajuntament va considerar que aquesta activitat fos perillosa.

A Onda sí que són perilloses les grues

Abril 10th, 2008
A Onda sí que són perilloses de veres les grues al costat dels centres educatius, i no ací a Castelló. Ací a Castelló es veu que la proximitat del mar fa que les grues siguen menys perilloses, inclús aconsellables per a la salut. Mireu com continuen a bon ritme les obres dels pisos del costat del col·legi Herrero de Castelló amb una grua tallant el carrer Fola des de fa mesos i sense cap problema i sense cap mesura de seguretat especial. Si és que no cal perquè no és perillós. I en canvi a Onda, com que l'aire del mar està més lluny, les grues a les proximitats dels centres educatius sí que són un problema per a la salut i la integritat de les persones. Si no us ho creieu, mireu el que diuen els del PP d'Onda (pdf) que els del PP d'ací no són capaços. Sempre han dit que l'aire del mar és molt bó però no pensava jo que fora per a tant.