XXVII ACampada al Castell Vell

Julio 12th, 2011
Els propers 30 i 31 de Juliol tindrà lloc la nostra tradicional acampada destinada als socis mes jovens. En breu tindreu mes informació de la mateixa.

Magdalena 2010 !!!!

Marzo 18th, 2010
Va acabar ja la Setmana de Magdalena. La representació femenina de la Germandat ha estat a l'altura, com no podia ser d'una altra manera. Des del dissabte dia 6 amb l'acte d'inici de les Festes Fundacionals organitzat per la Germandat dels Cavallers de la Conquesta, Homenatge al Rei En Jaume I fins al diumenge dia 14 amb les paelles en Sant Jaume de Fadrell, hem viscut unes intenses i emotives Festes de la Magdalena acompanyant Alejandra, Fani, Jennifer, Alba, Laura, Paola i Lledó en el seu camí dins de la Germandat. A pesar que han acabat les Festes de la Magdalena, no ha acabat el vostre camí junt als cavallers, queden molts actes per davant. Els primers són Processó Diocesana de Confraries en Altura i la Processó del Sant Enterrament de Castelló. A més, ens queda el viatge a la tomba de Na Violant i a la tomba del Rei a Jaume. Tots esperem que continueu sent feliços, que continuem treballant perquè vosaltres podeu sentir-vos com vos mereixeu, especials. Així, una any mes, la Germandat ha estat present en les Festes Fundacionals amb els actes mes emotius de les mateixes.

La nit dels somnis i l´emoció

Febrero 15th, 2010
La nostra volguda Alejandra Llopis i Tirado va ser proclamada dissabte passat Na Violant d´Hongria per a les festes fundacionals del 2010. Va ser una nit plena d'emocions, de protocols i de tributs. El blasó del Rei aragonés a Jaume I i de la que fora la seua segona esposa van brillar sobre l'escenari de La Pèrgola, que es va convertir en el saló d'honor d'un castell en què els estendards dels senyors de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta es van prostrar davant de la règia dama. Alejandra Llopis, va compartir el protagonisme amb les seues Dones de Companya, Na Dolça, Estefania Bartoll i Moya; N´Ermengarda, Jenifer González i Calduch; Na Eva, Paola gener i Martínez; Na Margarida, Lledó ArxiLés i Amat; Na Provençala, Alba Llopis i Muñoz; i Na Rama, Laura Martínez i Peris, "perles de Castelló, roses que guarnixen les festes fundacionals de la ciutat amb la seua dolçor i innocència, i que són l'orgull de la Germandat, que presumix dels seus digníssimes representants per a este 2010". Les arrels d'un poble i la importància vital d'un personatge de la història del Castelló més ancestral es van unir en el marc d'un dels esdeveniments que marca la recta final del caminar fester castellonero cap al tercer diumenge de Quaresma. És la proclamació de Na Violant d´Hongria, la nostra Reina, l'últim dels passos que conduïxen a la glòria de les màximes ambaixadores de les festes fundacionals castellonencs. Va ser la gran nit d'Alejandra Llopis i Tirado. El seu port, elegant; el seu somriure, sincer; i la seua emoció, sense contenció, van ser protagonistes absolutes. El Casino Antic, emblema de port i distinció de la societat de Castelló, va ser el primer dels escenaris d'una gran vetlada social, cultural, tradicional i festera. Ni el fred intens va poder amb la solemnitat de la cita. Les set dames van viure la seua gran nit inoblidable. I va ser la impressionant indumentària medieval la que més expectació va causar entre els castellonencs, que s'apostaven en plena Porta del Sol per a veure l'inici de la comitiva règia dels Cavallers de la Conquesta, de la seua jove Esquadra d'Honor i del capítol.

Proclamació de Na Violant D´Hongria 2010

Febrero 1st, 2010
Dissabte vinent dia 13 de febrer, a les 23 hores, el recinte de La Pergola es vestirà de gal·la, recordant temps d'espases i castells, els temps de Jaume I, gràcies a la Germandat dels Cavallers de la Conquesta que celebrarà la Proclamació de Na Violant D ´ Hongria 2010, aquest any encarnada en la bellíssima Senyoreta Na Alejandra Llopis i Tirado. La nostra encantadora Alejandra serà la protagonista al costat de les seues Dones de Companya: Na Dolça: Senyoreta Estefania Bartoll i Moya, N´Ermengarda: Senyoreta Jenifer Gonzàlez i Calduch, Na Eva: Senyoreta Paola Enero i Martínez, Na Margarida: Senyoreta Lledó Archilés i Amat, Na Provençala: Senyoreta Alba Llopis i Muñoz i Na Rama: Senyoreta Laura Martínez i Peris. Perles de Castelló, roses que engalanen les Festes Fundacionals de la Ciutat amb el seu dolçor i innocència, són l'orgull de la Germandat, que presumeix de les seues dignisimes representants.

Proclamación de Na Violant D´Hongria 2010

Febrero 1st, 2010
El próximo sábado día 13 de febrero a las 23 horas el recinto de La Pergola se vestirá de gala, recordando tiempos de espadas y castillos, los tiempos de Jaume I, gracias a la Germandat dels Cavallers de la Conquesta que celebrará la Proclamación de Na Violant D´Hongria 2010, este año encarnada en la bellísima Señoríta Alejandra Llopis i Tirado. Nuestra encantadora Alejandra será la protagonista junto a sus Dones de Companya: Na Dolça: Estefania Bartoll i Moya, Na Ermengarda: Jenifer Gonzàlez i Calduch, Na Eva: Paola Enero i Martínez, Na Margarida: Lledó Archilés i Amat, Na Provençala: Alba Llopis i Muñoz y Na Rama: Laura Martínez i Peris. Perlas de Castellón, rosas que engalanan las Fiestas Fundacionales de la Ciudad con su dulzura e inocencia, son el orgullo de la Germandat, que presume de sus dignisimas representantes.